Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2013 14:09 - La Stampa : Новите луксозни момичета пристигат от Букурещ, Тимишоара, София, Варшава , Вилнюс с евтини полети през уикенда
Автор: eklisiast Категория: Новини   
Прочетен: 1029 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сега момичетата с леко поведение летят до Италия и съседните страни за уикенда, като на работа и се връщат в къщи със сутрешните полети в  понеделник, пише Франческо Moскатели в статия, публикувана във вестник La Stampa.

“За да ги видите, трябва да постоите в залата за пристигащи на летището в Бергамо “”Орио ал Серио” в четвъртък или петък. Градове, от които те идват, винаги са едни и същи: Киев, Лвов, Букурещ, Тимишоара, София, Варшава , Вилнюс, “- пише изданието.

“Някои от тях са ярко облечени, други се опитват да не се открояват от тълпата. Всички бързо вървят  към изхода от летището. Това са скъпи проститутки, те идват за две или три нощувки в Милано, Бреша, или в съседна Швейцария.

Връщат се с първия полет в понеделник сутринта. Таксиметровите шофьори казват, че летят с евтини полети, и почти никога не използват услугите на такси: пътуват с автобус за 5 евро. Дори и красивите момичета. Някои от тях ги чакат коли с швейцарски  номера “- пише авторът.

“Днес сексът за пари функционира така. По домовете. Мъжете вече не им се налага да търсят  приключения в Унгария, Румъния и Украйна. Сега момичетата идват направо в Италия с евтини полети. Системата е отработена…. “- посочва изданието.

“За да   ??разберете как всичко това работи, просто влезте в  един от сайтовете, например, www.escortmeetings.com. На него има страница, посветена на “екскурзионните” момичета. Номер на мобилен телефон, електронна поща, снимки, цени. “Аз приемам обаждания само от Милано – казва по телефона Лили, която е румънка – 2000 евро на вечер, аз започнах на 19, когато за първи път  напуснах страната. Семейството ми нищо не подозира. Уча икономика и пътувам от Букурещ до Италия и обратно. След дипломирането си ще  променя живота си и ще се преместя в Англия “, – отбелязва авторът.

“За да се лети до тук и обратно е достатъчно да се купи билет за няколко десетки евро за полети с  Ryanair или WizzAir”.  Феноменът е най-активен през пролетта, но в края на всяка седмица в Бергамо  средно идват по 25-30 момичета – казва полковник Джовани Де Рома, командир на местната Финансовия гвардия.

- Те пътуват сами, или по двойки.  “Кутията на Пандора се отваря, след като през март 2012 г. правителството на  Монти промяна в закона за наказания за тези, които изнасят в  чужбина валута, без да я декларират. Сега можете свободно да изнесете 10 000 евро. За суми  надвишаващи установения лимит, се плаща глоба в размер на 10 до 50%  от заловената валута.

За последния период на летището “Орио ал Серио” са наложени  глоби в размер на


Read more: http://30dumi.eu/2013/02/la-stampa-novite-luksozni-momicheta-pristigat-ot-bukuresht-timishoara-sofiya-varshava-vilnyus-s-evtini-poleti-prez-uikenda/#ixzz2Kak8YeAh


Тагове:   момичета,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eklisiast
Категория: Новини
Прочетен: 459591
Постинги: 249
Коментари: 101
Гласове: 275
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930