Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2013 14:10 - Боледувайте. Боледувайте за да печелим!
Автор: eklisiast Категория: Новини   
Прочетен: 757 Коментари: 0 Гласове:
0



Повечето хора днес са с твърдото убеждение, че здравето им  изцяло лежи на съвестта на лекарите. А учените отдавна са доказали, че човешкото здраве  само в 7% от случаите зависи от здравеопазването. То зависи преди всичко от храненето  и от правилния начин на живот. Здравето на всеки човек зависи само от него.

Много лекари се опитват да убедят хората, че витамините и други природни вещества – са един вид връщане към Средновековието. Насърчават пациентите да се съгласяват на опасни и скъпи операции. Хората позволяват на фармацевтичната промишленост да разпространява невярна информация за предполагаемите странични ефекти на естествените вещества и да поставя  под въпрос тяхното полезно действие.

Подобно объркване в общественото съзнание – не е случайно, то преднамерено се използва от фармацевтичната индустрия и други групи с общи интереси.

Чрез манипулиране на масовото съзнание, тези групи скриват от хората истинските причини за тяхното здраве и болести. Създава се невярна зависимост от фармацевтичната индустрия, която ограбва хората, лишавайки ги от отговорността за собственото им  здраве. Поради тази зависимост се създават необходимите условия за развитие и просперитета на бизнеса за милиарди, който съществува поради болестите.

Фармацевтичната индустрия контролира обществото. Също така нейните интереси контролират медицинските изследвания. Всички професии, които са свързани със здравето, те поставят в зависимост. Фармацевтичните компании за да  запазят  господстващото си положение, манипулират  медиите и законите. В хода на мащабни рекламни компании в медиите, те създават така наречените „димни завеси“, които крият истинските интереси на фармацевтичната индустрия.

Според фармацевтични компании, те са заинтересовани от премахването на болестите. Само че е вярно точно обратното – те се опитват да запазват болестите за да се разшири пазарът на лекарства. Фармацевтичният пазар се разраства бързо в световен мащаб.

През последните 30 години  фармацевтичните компании по печалба са надвишили доходите на всички други индустрии с около 500%. Такива печалби, по един или друг начин, се плащат от милиони хора. Оказва се, че бизнесът с болестите е най-печелившият бизнес в света.

Римската църква преди 500 години печели милиарди от продажбата на индулгенции на вярващите за  така наречените „ключове  за портите на рая.“ След известно време схемата за измама, а заедно с нея и силата на църквата,  се срина.

Същият модел на измама днес използва и фармацевтичната промишленост. Тя се опитва да продаде „ключове за здраве“ на милиони хора, и прибира милиарди долари, като създава само илюзията, че е много заинтересована да поддържат (...)


Read more: http://30dumi.eu/2013/07/boleduvajte-boleduvajte-za-da-pechelim/#ixzz2Z6yObne5


Тагове:   лекарства,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eklisiast
Категория: Новини
Прочетен: 457506
Постинги: 249
Коментари: 101
Гласове: 275
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031