Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2013 17:58 - Най- невероятните конспиративни теории – топ-10
Автор: eklisiast Категория: Новини   
Прочетен: 1200 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Топ – 10 на  най- невероятните конспиративни теории, обсъждани в интернет.

 1. Евреите сами са измислили Холокоста

Теорията предполага, че световното ционистко  правителство специално е предизвикало възхода на Хитлер в Германия, за да може той да играе най-важната роля в света и да убие шест милиона техни единоверци.

2. Хитлер все още е жив

През 1970 г. се появява внезапна вълна от слухове, че Хитлер все още е жив, и това  привлича вниманието на много хора. Разбира се, каквито и да е доказателства за този факт няма, но конспиративната теория около него е  построена добре. А Йозеф Менгеле (германски лекар, който извършва експерименти върху хора в концентрационните лагери) до края на живота си се  криейки от преследване и много хора са могли да повярват, че Хитлер през цялото време е бил с него, а  информацията за смъртта му е лъжа.

В същото време, ако Хитлер   в действителност е жив, той ще е най-старият човек в света, и това вече създава някои трудности за теорията. Разбира се, тези трудности могат да бъдат решени с “киборгизация”, “клониране “, “секретната база на Луната”   и така нататък , но поддръжниците на теорията, все още не са излезли с конкретно обяснение. Но затова пък смело  свързват с  Хитлер и атентатите от 11 септември, и мащабните нефтени разливи на BP и много други.

3. Законът NESARA

Същността на тази теория на конспирацията е, че Бил Клинтън е подписал някакъв документ – National Economic Stabilization and Recovery Act (NESARA – Акт за стабилизация и възстановяване на националната икономика)  в навечерието на деня, когато напуска поста си. И той  е бил предназначен само за някакви  мистериозни сили, а гражданите не трябва да знаят за него. Този закон предполага, че САЩ  отказват да изплатят всички свои държавни дългове и за всеки американец са  гарантирани по сто хиляди долара годишно в продължение на 11 години. Законът също така предвижда преминаването на паричната система на САЩ към златния стандарт и арестуването на цялото правителство.

 4. Умът на хората се контролира чрез ваксинации

Всички ваксини съдържат някакви нанотехнологични съставки,  които могат да променят  ДНК-то ни и да ни превърнат в послушни зомбита.

 5. ЦРУ е създало болестта спин

Спин е разработен от ЦРУ, за да избие всички черни и гейове. Много известни личности са склонни да подкрепят


Read more: http://30dumi.eu/2013/09/naj-neveroyatnite-konspirativni-teorii-top-10/#ixzz2fdM2NjOK

Прочети цялата публикация


Тагове:   конспирация,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eklisiast
Категория: Новини
Прочетен: 459882
Постинги: 249
Коментари: 101
Гласове: 275
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930