Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2014 12:12 - Новият световен ред – властта на дресьора
Автор: eklisiast Категория: Новини   
Прочетен: 1170 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„Национал- социализъм чрез революция ще създаде Нов световен ред“ – Адолф Хитлер.
„Това е велика мисъл – Нов световен ред “ – Джордж Буш старши.

За какво?

Оруел  в известната си антиутопия „1984″, описва един свят разделен на три лагера, три глобални държави. Три страни непрекъснато воюват една с друга, докато техните лидери работят заедно, тъй като вечната война им  осигурява вечна власт. Гражданите непрекъснато се следят, подслушват и шпионират, историята се фалшифицира и променя, а децата доносничат за техните родители. „Big Brother те вижда“, гласи плакат по стените на света от „1984″. Той вижда всичко , знае всичко , той контролира всички действия , думи и дори мисли. Той е навсякъде. Big Brother те вижда!

Банкерите, Билдерберг, Тристранната комисия – за какво е всичко това? За какво са им пари и власт на тези, които вече имат всички пари и цялата мощ, която биха могли да желаят? За самите тях. Пари заради нови пари, власт заради нова власт. Този, който се е родил беден може да стане най-богатият човек в света. Но този, който  роден като най-богатият човек в света,  може да се замислия за  бъдещия си прогрес.  Например – за трансформиране на света. Власт над света – една мечта, която подхранва много кървави маниаци , генерали, ръководители. Наполеон и Хитлер , Юлий Цезар и Чингис Хан – никой не е успял. Не може да се завладее света – силите  са неравни. Но  може да се направи света по -различен, тих и приятен, и обучен- след това самият свят ще признае властта на дресьора.

„Новият световен ред“ – тези думи са написани на доларовата банкнота. Латинският девиз „Нов Световен Ред“, поставена от Чарлз Томпсън през 1782 г. на печата на  САЩ в дъното на пирамидата. От друга страна, той идва от Вергилий, който изобразява бъдещия просперитет на човечеството; през Средновековието  тези думи са интерпретирани като пророчество за епохата на християнството. И някога са изразявали стремежа на човека към щастието, към един нов свят , където всичко е добро. Сега е ясно, че в този нов свят наистина ще бъде добре – но не за всички.

 

Има няколко термини , които звучат там, където се  говори за Новия Световен Ред – Глобализация и мондиализъм. И двете  думи означават,  в действителност, създаването на едно световно правителство,  пълен контрол над цялото население на земята и изтриване на всички национални , културни и религиозни особености на хората. Всички са еднакви, всички ядат бургери в McDonalds, гледат MTV, играят  с кукла Барби. Всички гледат едни и същи филми, четат еднакви вестници, молят  се на един Бог. Всички си  седят у дома, под контрол,  и всеки има чип, който е винаги готов да  потвърди, че всички  наистина са си у дома. Всяка социална , етническа, политическа и религиозна традиция, запазена и до днес в съвременните общества, независимо от всичко , трябва да бъде премахната и хората трябва да се превърнат в нещо като хомогенна и недиференцирана маса, която е в  постоянно движение, нямаща нито националност, нито пол , нито икономически или религиозни граници. Само над подобна тълпа е възможен абсолютен икономически и технократски контрол, в противен случай винаги има сблъсък с  естествената форма на индивидуална защита, общество или нация със своя  органична обособеност.

Харесва ли ви? Не?

Параноя? Не, това не е параноя – това е действителност.
Първата стъпка на Световния ред – контрол и обединяване.

Основа на глобализацията – Съединените щати. Без значение колко е банално, но е така. Америка се е произвела в световен жандарм и умишлено притегля към себе си света – МВФ, Банката на Федералния резерв, НАТО. Всичко минава през САЩ.

И най-ревностните глобалисти са американци. Кисинджър , например, или Рокфелер. Не са ли познати имена? Не е изненадващо, тъй като всички тези структури, за които стана дума, са структурите, създадени или ръководени, имат една и съща цел – глобализацията на света. Под тяхно ръководство.

И първата стъпка – обединението на отделните страни в по-големи.

Европейски съюз – е само първата от супердържавите. Вие знаете ли,  че се планира обединение на Америка ? Северноамерикански съюз, с общи граници и обща валута – Aмейро – трябва да бъде втората такaва подобна глобална държава. Остава само да се добави Азия – и трите страни, точно по Оруел, ще ги  има в света. Три страни вместо сто, и  единна глобална власт над тях , един единствен регулатор на света – Организацията на обединените нации. Не забравяйте, кой е построил сградата на ООН, и на чия земя е? Карнеги, Рокфелер, Билдерберг – едни и същи имена. На ООН вече  е предложено да се върне във феодализма, по-нисък  индустриален растеж, да се намали населението. И всичко това – са основните тезиси на глобализацията. Но за тях по-късно.

 

Втора част: Новият световен ред – властта на дресьора -2



Тагове:   ред,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eklisiast
Категория: Новини
Прочетен: 459853
Постинги: 249
Коментари: 101
Гласове: 275
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930