Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2014 11:25 - Масоните са създали многовековна вампирска пирамида за контрол и се страхуват да не я загубят – I
Автор: eklisiast Категория: Новини   
Прочетен: 2004 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Системата за контрол на ума на хората  съществува в продължение на векове, но в нашия  техногенен свят тя вече е глобална. Това е  управление на обществото чрез информационните източници, които ни се налагат – удоволствието от гледане на нискокачествени филми и новини, четене на груби криминалета, вестници; ние водим  модерен начин на живот, не не  всички са наясно с вредните ефекти на този начин на живот.

В планетарен мащаб ни управлява суперелит – свръхбогати хора, политици, собственици на транснационални корпорации (пише Stella Dar).

Всички владетели са от недрата на масонските ложи, а това е  отделна голяма тема.

Суперелитът на  земята – това са илюминатите, които имат огромна власт над народите на земята.

Специални служби, институти, лаборатории на правителствата на развитите западни страни,  са създали напреднали технологии за промиване на  мозъка на човека, те  правят това незабележимо, но ефективно.

Нашата божествена цел е да се намерим къде сме и да се изключим от въздействието на техногенния свят.

Масоните са създали вековна вампирска пирамида за контрол и те се страхуват да не я загубят – тъй като това  не е само тяхната система за  много изискани блага за сметка на останалите хора, но също така и  система за извличане на огромни енергии из циклично повтарящи се страдания и  удоволствия на маси от хора, които попадат в очертанията на  специална програма за  продължаване на повторенията и постоянно отнемане на енергия – това е система за поддържане на живота, на управляващите Илюминатите древни богове, дадена  на хората в далечното минало …

 

Как е организиран този „божествен вампиризъм“? Това е подобно на технологията, когато хората поставят ядрено гориво в реактор и дълго извличат огромна  енергия, чрез управляема ядрена реакция.

По същия начин, под ръководството на „покровителите си  богове“ Илюминатите поставят душите на хората в интелектуални, емоционални и физически рамки – енергийни капани, и се възползват от отделяната от тях енергия, дърпайки нишките на контрол на  техните  удоволствия и болки.

Например, един от основните стълбове на контрола и манипулацията на човечеството – е видиотяването им с пари (работа за смешни пари). На хората все още им се раздават така наречените „пари“ за страданията им по време на работа, така че те веднага да  могат да си купуват удоволствия – и този цикъл изглежда  е завинаги …

Но, както видяхме от „световната финансова криза“ , по-голямата част от човечеството скоро ще остане с нищо – с един куп „ценни“ книжа, които не струват нищо и с неплатени дългове, които не могат да плащат …

Следва.

 

Масоните са създали многовековна вампирска пирамида за контрол и се страхуват да не я загубят – II


Тагове:   масони,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eklisiast
Категория: Новини
Прочетен: 459663
Постинги: 249
Коментари: 101
Гласове: 275
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930