Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2015 13:40 - Земята е ферма за хора, произвеждащи нискочестотна енергия за негативни същества
Автор: eklisiast Категория: Новини   
Прочетен: 1414 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Всички същества се нуждаят от енергия. Ако приемем, че някои от негативните същества живеят в нематериален план, и се хранят с енергия, как могат да си осигурят система за изхранване?

Най-лесният начин – е просто да паразитират върху други същества, постоянно подтиквайки тези същества да им отдават тази енергия, която са в състояние да поглъщат (пише блогърът Маxim Mon в статията „Ферма за хора“). Но в по-глобален мащаб е необходимо да се изгради ферма за енергийните донори и като се управлява да се максимизира отдаването.

Когато се говори за отдаване, не става дума за физическа енергия  при извършване на някаква физическа работа. Това отдаване на енергия е в материалния план. Ние говорим за енергия в нематериален план, енергия на съзнанието.

Съзнанието на всяко живо същество е в някакъв смисъл „генератор“ на   честоти в някакъв диапазон. Съзнанието, както и аурата вибрират постоянно – това е неговата същност. Колкото повече са съществата- толкова повече енергия генерират непрекъснато. Целият въпрос е в спектъра и амплитудата на вибрациите. У всяко същество този спектър се променя и зависи от външни събития, както и от вътрешната работа на ума.

В Интернет можете да намерите таблица на честотите на някои емоции, като честотата на гнева / страх / отчаяние / любов / състрадание и т.н. Като цяло те се свеждат до това, което се разбира под отрицателни емоции – има нискочестотни вибрации, а всичко, което се отнася до положителните емоции – има високи вибрации …

Организацията на фермата трябва да бъд многопланова, да обхваща всички сфери. И при това е желателно да се контролира от самите хора, без намеса и с минимална загуба на енергия при управление отвън.

Един от най-важните необходими фактори е ограничението на знанията. Истинското знание ви позволява да разберете работата на мирозданието и по този начин да бъдете в състояние да се впишете в него. Вместо това е необходимо да приложи неразбиране и страх, свързани с него, система на неверни знания, да се контролира и развива науката строго в правилната посока. Може просто да се убиват всички носители на истинското знание, както е правено по време на Инквизицията. В допълнение, необходимо е генетично да се ограничат способностите за мислене и осъзнаване. Най-важният фактор е затварянето на комуникационния канал с Висшия Аз, за ​​да се сведе до минимум изтичането на знания директно. Това е направено с помощта на генетични прищипвания, като „разреждане“ на ДНК с „фрагменти от боклук,“ намаляване на броя на нишките на ДНК и хромозомите.

Също така са добавени / засилени някои „елементи“ от тип на възела „ревност / завист“, като на ниво основни програми в мъжете е записан „ненаситен сексуален инстинкт“, докато у жените „лакомия в материален план.“ Първичните програми изключително трудно се преодоляват.

Когато науката не може да бъде овладяна, е необходимо да се насочи по грешен път. Например, както бе направено с освобождаването на частична дезинформация от кутията на Нютон, която получи Юнг. Или чрез поддържане на фалшиви теории, като например теорията на Айнщайн за относителността, и борба срещу всички конкуренти. А технологии, като например електроника, се вписват много добре, тъй като дава възможност да се въведе система за контрол на медии, телевизия / радио. И също така да се организират система за излъчване на мобилни Wi-Fi и други вълни, които влияят върху здравето.

Цялата система за обучение трябва да бъде контролирана и по този начин да се дават тези знания, които не унищожават самата система, а я подкрепят.

Следващата стъпка е да се осигури система за неравенство и конкуренция сред хората. Това се прави с помощта на проекта „цивилизация“. Т.е. прехода от отношения , когато човек живее в хармония с природата и взема от нея всичко, което му е необходимо, до отношения, когато човек използва природата за свои цели, но източникът се отдалечава от самите хора, въвеждат се отношения за собственост, контрол върху разпределението и други ограничения. Въвеждане на парите като средство за използване на труда на другите за контрол върху самите тях.

90% от населението трябва да се държи в състояние на полубедност. Така те са напълно зависими от ограниченията. Но в същото време се уповават на илюзията, че имат нещо за ядене, и се страхуват да загубят дори и това.

На останалите трябва да се натрапят ценностите за кариера и илюзията за блага, които те са в състояние да управляват и частично да разпределят, контролирайки другите. Всичко е под пълния контрол на йерархичната структура на властта.

Т.е. за едни да се обезпечи страдание, а за други – борба със себеподобните.

 

Властите трябва да се създадат инструменти, които ще ги подкрепят, като армия, полиция, бирниците, и така нататък. За да държат всички в страх.

Следващата Стратегия – разделяй и владей. Обществото трябва да се обединява чрез намиране на вътрешен или външен враг, а след това да се използва за свои цели за борба. Непрекъснатата война по време на цялата история отразява мизерията и ликуването на победителите. Енергията на страха / трепет от убийството на себеподобни е отлична стратегия. Идеите на патриотизма, героите – всичко работи за тази цел. Освен това войната занулява спестяванията и всичко започва отначало.

Междуособиците се създава на равнището на привързаност към партии / лидери / религия и т.н. Без значение какви възвишени идеали те носят, важно да се възпитава непримиримост към идеалите на другите.

Необходимо е да се отслаби населението така, че да стане зависимо и да бъде потисната неговата воля, и да усеща винаги болка.

Изпълнява се в две посоки. Първата – въвежда се  система за нездравословно хранене и съществуване.

Да се отглеждат такива култури, които организмът трудно преработва, а това, което не може –  да натрупва под формата на неорганични депозити. Това ще доведе до заболяване. Второ – да се създаде медицина, която ще създава  илюзията за лечение, т.е. борба със симптомите, а не с причините. Стимулира се система, която използва химия и други неорганични вещества, за увеличение на добивите на културите, и в същото време  се увеличават отлаганията в тялото.

Плодете се и се множете.

Продължение>



Тагове:   Ферма,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eklisiast
Категория: Новини
Прочетен: 459168
Постинги: 249
Коментари: 101
Гласове: 275
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930